Skip to content

A word of thanks from Ceriel Gerrits

    Het is mij een eer en een genoegen om de aanvullende beurs van de Ivy Circle in ontvangst te nemen. Op dit moment maakt elke beurs een enorm verschil in leefbaarheid van mijn eerste studiejaar en de levensvatbaarheid van het tweede jaar aan de School of Advanced International Studies (SAIS) in Washington D.C. Bij dezen wil ik daarom ook mijn dankbaarheid duidelijk maken voor het verschil dat de Ivy Circle voor mij maakt.

    Mijn studie aan SAIS zal het begin noch het einde van een ambitieuze loopbaan maar wel een onmisbare en grote stap; een stap mede mogelijk gemaakt door de Ivy Circle. Na mijn studie zou ik daarom ook graag bijdragen aan de activiteiten van de Ivy Circle. Ik hoor hier ter zijner tijd graag meer over.

    Nogmaals bedankt.