Skip to content

NAF event – Hoe bescherm ik mijn Intellectual Property bij uitbreiding naar de VS?

  Het Netherlands Chapter van de Netherland-America Foundation nodigt u uit voor
  Hoe bescherm ik mijn Intellectual Property bij uitbreiding naar de VS?

  Woensdag, 1 november, 2017 vanaf 16:00
  Locatie: Private Movie Theatre, The Walt Disney Company, Taurusavenue 9 (Zuidtoren 19e verdieping), 2132 LS Hoofddorp

  Bij het uitbreiden van je bedrijfsactiviteiten naar de Amerikaanse markt gaat vast en zeker je (ondernemers)bloed sneller stromen! Geweldige mogelijkheden aan de overkant geven je een boost. Tegelijkertijd knaagt het misschien aan je dat je wellicht iets moet regelen op het gebied van je Intellectual Property (IP). Is het uitzoeken van de juridische mogelijkheden is niet echt jouw ding? Kom dan op 1 november naar dit event!

  Programma
  16:00 – Inloop
  16:15 – Workshop Intellectual Property Rights in de VS
  18:00 – Netwerkreceptie + buffet
  19:00 – Screening van nieuwe film Thor: Ragnarok
  Klik hier voor uitgebreide beschrijving van het programma.

  Tickets
  NAF Leden €30
  Niet Leden €45
  Toegang is inclusief buffet.

  Word lid, of hernieuw uw lidmaatschap hier!
   
  De capaciteit van het theater is gelimiteerd tot 40 mensen,
  Schrijf je dus snel in!


   

  Over de Sprekers
  Pauline Verheijen-Dop – Senior jurist bij The Walt Disney Company, gespecialiseerd in. o.a: IP Strategy, IP Management, Marketing & Promotional Strategies, License Agreements, Business Development en Anti-Counterfeit. Pauline studeerde rechten in Utrecht, met een specialiteit in IP, waarna ze achtereenvolgens als advocaat werkte bij enkele grote advocatenkantoren, en als bedrijfjurist bij PepsiCo (in Nederland) en Polo Ralph Lauren (in New York). In New York heeft ze daarnaast ook als IP consultant gewerkt voor start-ups en enkele bekende artiesten. Na terugkeer uit New York heeft ze daarna als managing consultant voor Novagraaf gewerkt. Pauline is lid van het NAF Netherlands Committee.

  Judith Krens –  octrooi-advocate/partner bij Taylor Wessing en NAF-Fulbright alumna. Judith is gespecialiseerd in (internationale) octrooiprocedures en heeft daarnaast ruime ervaring met onder andere het reclamerecht, merkenrecht, auteursrecht en IT-recht. Ze heeft een technische achtergrond, is afgestudeerd in scheikunde aan de Universiteit van Utrecht en behaalde haar LLM aan Columbia Law School. Na ruim vijf jaar in Nederland ervaring op te hebben gedaan vertrok ze naar New York waar ze werkzaam was op de M&A/PE sectie van een vooraanstaand Amerikaans advocatenkantoor. Judith heeft diepgaande kennis van grensoverschrijdende procedures op het gebied van medische hulpmiddelen, geneesmiddelen, en biotechnologie, maar voelt zich ook thuis op andere technische vlakken zoals mechanica en elektronica.

  NAF-Biz Committee
  Merijn Boender, Chair
  Nita Korsten
  Henjo Guitjens
   
  About the Netherland-America Foundation (NAF)
  It is the NAF’s mission to build on the enduring heritage and values shared between the peoples of the Netherlands and the United States. The Netherland-America Foundation (NAF) seeks to further strengthen the bonds between our two countries through exchange in the arts, sciences, education, business and public affairs.