Skip to content

23 November Netherlands Fulbright Alumni Association Thanksgiving Dinner

  Op donderdag 23 november aanstaande vindt het jaarlijkse Thanksgiving Dinner plaats, georganiseerd door de Netherlands Fulbright Alumni Association.

  Als als alumnus van het Fulbright Programma of een van de andere programma's van het Fulbright Center / NACEE nodig ik u hiervoor van harte uit. Een mooie gelegenheid om nieuwe mensen te ontmoeten en herinneringen aan uw tijd in de Verenigde Staten op te halen. Het diner vindt plaats in de prachtige Senaatszaal van het Academiegebouw in Utrecht.

  De kosten van deelname zijn € 60 en er is een beperkt aantal plaatsen.

  Als u wilt deelnemen, schrijf u dan snel in maar zeker niet later dan 15 november a.s, want wij verwachten veel belangstelling.

  Het diner begint om 20.00 uur en wordt voorafgegaan door een lezing van Prof. Arjan van Dixhoorn, als historicus verbonden aan het University College Roosevelt te Middelburg. Het onderwerp van de lezing is een historisch geinspireerde beschouwing op het begrip globalisering in het Trump-tijdperk. 

  De lezing begint om 18.00 uur en wordt gevolgd door een borrel. U kunt zich inschrijven door op de volgende link te klikken en het registratieformulier in te vullen. U wordt automatisch doorgeleid naar de iDeal betaalpagina. Klik hier voor registratie voor de lezing, borrel en diner.

  Voor leden van de NFAA is er om 17.00 uur een Algemene Ledenvergadering. Daarvoor dient u zich apart in te schrijven, dit kunt u doen door op de volgende link te klikken: Aanmelding ALV van de NFAA.

   

  Namens het bestuur van de NFAA, met vriendelijke groet,

  Marcel Oomen

  Executive Director